Solarlux vouwwanden

Solarlux vouwwanden zijn ideaal wanneer u zoekt naar een wand die u helemaal open kunt zetten. Door gebruik te maken van de Solarlux vouwwanden, kunt u zelf bepalen wanneer u geniet van de extra ruimte en de aanzienlijke hoeveelheid licht die u verkrijgt als u de Solarlux vouwwanden open zet. Is het lekker weer buiten, dan kunt u de vouwwanden helemaal open zetten, waarna u geniet van een ruime verbinding tussen uw woning en uw buitenruimte.

Diverse soorten Solarlux vouwwanden
Goes-serres levert Solarlux vouwwanden op maat. Wanneer u bij ons komt voor een ideale oplossing voor uw woning, dan zoeken wij graag samen met u naar de beste mogelijkheden. Er zijn Solarlux vouwwanden in de meest uiteenlopende uitvoeringen, kleuren en formaten. Daarnaast kunnen de frames worden uitgevoerd in diverse materialen, als hout, aluminium of een combinatie van beide materialen. Wij leverenSolarlux vouwwanden op maat, volledig naar uw wensen en behoeften. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Contact
Solarlux vouwwanden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en isolatie. U profiteert dan ook van een hoogwaardige kwaliteit in combinatie met optimaal comfort. Uiteraard nemen wij u de zorg over de montage van de Solarlux vouwwanden volledig uit handen. Wij vertellen u hier graag vrijblijvend meer over. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 53 56 81 54, te mailen naarinfo@goes-serres.nl of door gebruik te maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.