Vouwdeur

Een vouwdeur zorgt voor een groter gevoel van ruimte en meer licht in uw woning. Wanneer u zoekt naar een ruimtebesparende oplossing die zowel praktisch als mooi is, dan is een vouwdeur een uitstekende keuze. Door een passende vouwdeur tussen uw binnen- en buitenruimte te plaatsen, kunt u altijd genieten van een ruime verbinding. Op warme dagen kunt u de vouwdeur volledig open zetten, terwijl u deze bij slechter weer eenvoudig dicht houdt.

Een vouwdeur op maat
Wanneer u kiest voor een vouwdeur, dan is het uiteraard wel belangrijk dat deze goed bij uw woning, uw smaak en uw interieur past. U wilt dat de vouwdeur door de schoonheid opvalt, maar niet uit de toon valt. Goes-serres levert u graag een vouwdeur die volledig aan al uw wensen en eisen voldoet, zowel betreffende de werking als het design. Op de website kunt u enkele voorbeelden bekijken. Uiteraard bent u altijd welkom de mogelijkheden tot het realiseren van een vouwdeur vrijblijvend te komen bespreken.

Contact
Wilt u een vouwdeur plaatsen tussen uw woning en uw tuin? Er zijn tal van mogelijkheden, welke wij graag met u bespreken. Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 06 – 53 56 81 54, te mailen naar info@goes-serres.nl of door het online contactformulier in te vullen. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte op voor de vouwdeur op maat.