Vouwdeur

Een vouwdeur zorgt voor een groter gevoel van ruimte en meer licht in uw woning. Wanneer u zoekt naar een ruimtebesparende oplossing die zowel praktisch als mooi is, dan is een vouwdeursysteem een uitstekende keuze. Door een passende deur tussen uw binnen- en buitenruimte te plaatsen, kunt u altijd genieten van een ruime verbinding. Op warme dagen kunt u de deur volledig open vouwen, terwijl u deze bij slechter weer eenvoudig dicht houdt. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Goes Serres is uw vouwdeur specialist. 

Vouwdeur specialist
Goes Serres is gespecialiseerd in het plaatsen van vouwdeuren op maat. Wij begrijpen dat elke woning en elke klant uniek is, daarom bieden wij verschillende opties voor vouwdeuren, zoals aluminium, hout en kunststof, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw woning. Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het plaatsen van vouwdeuren. Zij weten precies welke deur het beste past bij uw woning, en zorgen voor een perfecte plaatsing. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, garanderen wij een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Een vouwdeur op maat
Wanneer u kiest voor een vouwdeur, dan is het uiteraard wel belangrijk dat deze goed bij uw woning, uw smaak en uw interieur past. U wilt dat de vouwdeur door de schoonheid opvalt, maar niet uit de toon valt. Goes-serres levert u graag een vouwdeur die volledig aan al uw wensen en eisen voldoet, zowel betreffende de werking als het design. Op de website kunt u enkele voorbeelden bekijken. Uiteraard bent u altijd welkom de mogelijkheden tot het realiseren van een vouwdeursysteem vrijblijvend te komen bespreken.

Vouwdeur naar terras

Contact

Wilt u een vouwdeur op maat laten plaatsen? Er zijn tal van mogelijkheden, welke wij graag met u bespreken. Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 06 – 53 56 81 54, te mailen naar info@goes-serres.nl of door het online contactformulier in te vullen. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte op voor de vouwdeur op maat. Benieuwd naar onze serres of ander werk? Kom gerust eens langs bij onze showroom in de Cruqius. Graag wel even een afspraak maken van te voren.