Aluminium terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping zorgt er op eenvoudige wijze voor dat u kunt genieten van uw buitenruimte wanneer u maar wilt, ook als het regent en waait. Het grootste voordeel van een goede terrasoverkapping is wel dat u openheid en bescherming met elkaar kunt combineren, waardoor u altijd beschut buiten kunt zitten. Tevens is er de mogelijkheid de terrasoverkapping van een glazen schuifwand te voorzien, waardoor u ook op koude dagen kunt genieten van uw buitenruimte, in het comfort van binnen.

Een terrasoverkapping op maat
Wanneer u een terrasoverkapping wilt laten realiseren door een ervaren onderneming, dan bent u van harte welkom bij Goes-Serres. In ieder project wordt meer dan 25 jaar ervaring gelegd, waardoor het altijd mogelijk is de terrasoverkapping volledig aan uw wensen en eisen te laten voldoen. Wij luisteren graag naar uw verwachtingen van de terrasoverkapping, waarna wij ons inzetten om een ontwerp te maken dat hier optimaal bij aansluit.

Contact
Wij leveren u een Solarlux terrasoverkapping van hoogwaardige kwaliteit. Deze terrasoverkapping heeft weinig onderhoud nodig en is zeer duurzaam, waar u zeker veel voordeel uit kunt halen. Wilt u meer weten? Bel dan vrijblijvend naar 06 – 53 56 81 54, mail naar info@goes-serres.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.