Houten terrasoverkappingen

Een houten overkapping over uw terras is ideaal wanneer u wilt genieten van een goede beschutting tegen regen en wind. Indien gewenst kan de houten overkapping van uw terras ook worden voorzien van een glazen schuifwand, waardoor u de kou goed buiten kunt houden en in elk seizoen van uw terras kunt genieten. Uiteraard is een houten overkapping van uw terras een goede keuze wanneer u wilt profiteren van de duurzaamheid van hout.

Een houten overkapping maakt uw terras sfeervoller
Met een houten overkapping maakt u uw terras aanzienlijk sfeervoller. Hout is een materiaal dat al snel in verband wordt gebracht met gezelligheid. De keuze voor een houten overkapping over uw terras is dan ook snel gemaakt wanneer u in ieder seizoen van het jaar wilt genieten van gezelligheid. De houten overkapping voor het terras kan worden geleverd met een schuif- of draaisysteem, waardoor u in een handomdraai verandert van een overdekt terras tot een openluchtterras.

Contact
Heeft u interesse in een houten overkapping voor uw terras en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Goes-serres is er om u te informeren en te adviseren. Tevens kunt u bij ons terecht voor maatwerk wanneer het gaat om een houten overkapping voor uw terras. Hiervoor stellen wij graag een vrijblijvende offerte op. Bel vrijblijvend naar 06 – 53 56 81 54 of stuur een mail naar info@goes-serres.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan spoedig contact met u op.