Solarlux Serres

Een Solarlux serre biedt u binnen een handomdraai meer licht, ruimte en sfeer in uw woning. Wanneer u kiest voor een passende Solarlux serre, dan kunt u in elk seizoen van het jaar genieten van uw buitenruimte. Daarnaast zorgt u eenvoudig voor een mogelijkheid uw vorstgevoelige planten te beschermen tegen de koude winter. Met een Solarlux serre geniet u van de heerlijke sfeer van buiten en het comfort van binnen.

Een Solarlux serre op maat

Uiteraard is het zeer belangrijk dat de Solarlux serre goed bij uw woning past. U wilt dat de serre aan al uw wensen en eisen voldoet, zodat u er optimaal van kunt genieten. U bent dan bij Goes-serres aan het juiste adres. Wij bieden u een prachtige Solarlux serre op maat, welke op basis van uw verwachtingen wordt vervaardigd. Met meer dan 25 jaar ervaring in de serrebouw is geen plan ons vreemd en kunnen wij ieder idee vertalen naar een passend ontwerp. Uiteraard staan wij altijd garant voor de hoogwaardige kwaliteit van uw nieuwe Solarlux serre.

Contact

Heeft u interesse in een Solarlux serre? Kijk dan even verder op onze website, waar u diverse voorbeelden van ons werk kunt vinden. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over de Solarlux serre. Bel naar 06 – 53 56 81 54 of stuur een mail naar info@goes-serres.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.