Serres

Serres zijn een uitstekende oplossing wanneer u uw binnen- en buitenruimte in elkaar wilt laten doorlopen. Serres maken het mogelijk te genieten van uw tuin in elk seizoen, terwijl u geniet van het comfort van binnen. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden in de wereld van serres? Heeft u behoefte aan een passend advies, goede informatie en een vriendelijke service bij het maken van uw keuze voor een serre? Dan bent u van harte welkom bij Goes-serres.

Solarlux serres op maat
Goes-serres heeft meer dan 25 jaar ervaring in de serrebouw en heeft dan ook al vele klanten tevreden gesteld met serres van hoogwaardige kwaliteit. De Solarlux serres zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en praktisch. Tevens zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van design van de serres en heeft u de keuze uit het gebruik van diverse materialen binnen het ontwerp. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften, waarna wij aan de slag gaan met een passend ontwerp.

Contact
Op de website kunt u enkele voorbeelden bekijken van serres die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Wij bieden u graag vrijblijvend meer informatie en advies over de serres. U kunt ons bellen via 06 – 53 56 81 54. Tevens kunt u een mail sturen naar info@goes-serres.nl of gebruik maken van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.