Serre

Wilt u een serre laten realiseren bij uw woning? Er zijn uiteraard ontzettend veel mogelijkheden om een serre te laten bouwen. Uiteraard gaat u op zoek naar een onderneming met een ruime ervaring in de serrebouw. U bent dan van harte welkom bij Goes-serres. Wij leggen meer dan 25 jaar ervaring in de bouw van een serre op maat. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, waarna wij deze vertalen naar een serre die volledig aansluit bij uw verwachtingen.

Een mooie serre met vele voordelen
Een serre biedt u uiteraard op de eerste plaats het voordeel te kunnen genieten van de sfeer van buiten, ongeacht het weer. Vorstgevoelige planten kunnen goed overwinteren in de serre en u kunt zelfs in de vrieskou genieten van uw tuin. Wij bouwen serres met een hoge isolatiewaarde, welke duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Uiteraard houden wij bij het ontwerp van de serre optimaal rekening met uw wensen op het gebied van design en materiaal. Wij bespreken de mogelijkheden vrijblijvend met u en kunnen u tevens voorzien van een vrijblijvende offerte.

Contact
Wanneer u interesse heeft in een kwalitatief hoogwaardige serre, dan kunt u even verder kijken op de website voor meer informatie en enkele voorbeelden van ons werk. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft of een vrijblijvende offerte voor eenserre op maat wenst te ontvangen. Bel dan naar 06 – 53 56 81 54, mail naar info@goes-serres.nl of maak gebruik van het online contactformulier.