Reynaers Kozijnen
van Goes Serres

Ontdek de elegantie en duurzaamheid van Reynaers kozijnen bij Goes Serres. De perfecte fusie van stijl en functionaliteit voor uw woning of commerciële project, komt samen in de kozijnen van Reynaers. Dit is een uitmuntende keuze voor liefhebbers van minimalistisch design, die niet willen inleveren op prestaties en duurzaamheid. De aluminium kozijnen bieden een slank en verfijnd uiterlijk, terwijl ze toch buitengewone sterkte en weerstand tegen weersinvloeden bieden.
R

Elegant Ontwerp

R

Uitmuntende Isolatie

R

Veelzijdig

R

Duurzaam

Reynaers SlimLine 38

Licht, elegantie & comfort

serres

SL 38 Functional

Het standaard ontwerp van Slim Line 38 Functional past bij elke bouwstijl en biedt een strakke, vlakke afwerking. Beschikbaar met diverse productopties. 

serres

SL 38 Classic

SlimLine 38 Classic van Reynaers Kozijnen is ontworpen vanuit het ‘stopverf’ detail bij stalen kozijnen. De Classic design variant heeft een schuin neusje.

serres

SL 38 Cubic

Een vlakke uitstraling. Uitermate geschikt voor moderne architectuur en renovatie van stalen ramen. De Cubic design variant heeft een vlakke vleugel.

serres

SL 38 Ferro

Deze speciale slanke staallook stimuleert het ontwerp van traditionele stalen ramen. De Ferro design variant heeft een rechthoekig neusje.

serres

Reynaers ConceptSystem 77

Optimale veiligheid en comfort

ConceptSystem 77 is een raamsysteem dat voldoet aan alle hoge eisen op het gebied van thermische isolatie, stabiliteit en veiligheid. ConceptSystem 77 is speciaal ontworpen en getest volgens de strengste Europese normen. Het systeem is de ideale oplossing voor grotere afmetingen en veeleisende projecten. Bovendien zijn de ConceptSystem 77-ramen bestendig tegen brand, kogels en beschikbaar in verschillende inbraakwerendheidsklassen (klasse 2 en 3).

serres

Reynaers MasterLine 8

Eindeloze mogelijkheden, maximaal comfort

MasterLine 8 is een raamsysteem met een strakke en minimalistische uitstraling dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, veiligheid en stabiliteit. Met uitstekende thermische prestaties, sneller assembleren en een concurrerende prijs is MasterLine 8 een uniek raamsysteem dat klaar is voor de toekomst. Het systeem is beschikbaar in drie design-varianten: vlak, deco en met een verborgen vleugel. Zo past MasterLine 8 bij iedere bouwstijl en ontwerpopgave. Bovendien zijn de MasterLine 8 ramen beschikbaar in verschillende inbraakwerendheidsklassen (klasse 2 en 3).