Wie ben ik? – Over Goes Serres

John van der Goes – uw specialist in serres

Bouwkundige John van der Goes heeft ruim 30 jaar ervaring in serrebouw. Daarvan werkte hij 9 jaar bij wereldmarktleider in serres, terraskamers, vouwwanden en balkonbeglazing Solarlux. John draagt zorg voor het hele project, van ontwerp tot oplevering. Alles in één hand, dat werkt wel zo efficiënt.

“Sommige klanten mailen me nog jaren later hoe blij ze zijn met de serre die ik voor ze heb gebouwd. Daar doe ik het voor. Ze vertellen me dat ze sindsdien eigenlijk altijd in de serre zitten, omdat ze zo van al het licht genieten.”

John investeert veel tijd in de ontwerpfase van het plan. Met zijn jarenlange ervaring en een grondige kennis van de materialen en technieken is hij als geen ander in staat om uw wensen te vertalen in een concreet ontwerp. Natuurlijk in nauwe samenwerking met uw architect. Hij bedenkt alternatieven en vindt oplossingen voor elke situatie.

Goes beschikt over een ruime showroom waar een ruim aanbod van serres, tuinkamers en vouwwanden staan opgesteld. Als u een project graag in het echt wilt zien, neemt John u mee naar één van zijn vele referentie-adressen. John koopt zijn materialen rechtstreeks in bij de leverancier, waardoor hij u aantrekkelijke voorwaarden kan bieden.

Ons werkterrein is geheel Nederlands, en wij zijn ook regelmatig in Engeland, Frankrijk en Scandinavië werkzaam.

“Het leukste vind ik het om bijzondere oplossingen te bedenken die specialistische kennis vereisen.”

Persoonlijke aanpak

Bij veranderingen aan uw huis stelt u persoonlijke eisen. Daarom vinden we het belangrijk dat het ontwerp past bij uw wensen en smaak. Daarbij hebben we een scherp oog voor details, want die bepalen uiteindelijk de kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring staan we garant voor een perfect eindresultaat.

Solarlux

Solarlux staat voor Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit. De systemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij u keuze heeft uit aluminium of hout/aluminium. Het glas biedt optimale warmte- en geluidsisolatie. Door de verschillende systemen te combineren zijn veel varianten mogelijk. U herkent Solarlux aan de fraaie vormgeving en luxe uitstraling.

Professionele Serre door Goes Serres