Balkon glas

Uw balkon met glas beschermen tegen kou, wind en regen is ideaal wanneer u altijd wilt kunnen genieten van uw buitenruimte. Door uw balkonmet glas te laten omheinen, zorgt u er eenvoudig voor dat uw balkon uitstekend dienst kan doen als extra woonruimte, ook in de winter. Uiteraard kunt u de balkonbeglazing in de zomer wijd open zetten, zodat u kunt genieten van de warme zomerdagen in de buitenlucht. Door uwbalkon met glas te omringen, kunt u tevens genieten van stilte. De balkonbeglazing van Solarlux is geluidsisolerend.

Uw balkon met glas afsluiten
De balkonbeglazing van Solarlux is ideaal wanneer u uw balkon met glas wilt afsluiten van de buitenlucht. Wanneer u in een flat of bovenwoning woont, is het niet mogelijk een serre te maken. Toch biedt de balkonbeglazing u het idee van een serre. Uw balkon is met glas afgesloten van kou, regen en wind en dit maakt dat u in ieder seizoen plaats kunt nemen op uw balkon, zonder last te hebben van hinderlijk weer. Goes-serres voorziet uw balkon graag van glas dat optimaal veilig is en op ieder willekeurig moment wijd open gezet kan worden, met de kwalitatief hoogwaardige Solarlux balkonbeglazing.

Contact
Wilt u uw balkon met glas omheinen, maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn? Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als u uw balkon met glas wilt afsluiten van de buitenlucht bij slecht weer. Uiteraard staan wij vrijblijvend voor u klaar met passend advies en goede informatie. Bel naar 06 – 53 56 81 54 of stuur een mail naar info@goes-serres.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.